Rychlé a snadné řešení pro ukládání příslušenství v míchací míse díky praktické tašce.

S nepřekonatelnými výsledky a oceněným designem, tento výkonný kuchyňský robot uspokojí i profesionální požadavky. Veškeré informace o produktu. Kuchyňský robot BOSCH MUM 48R1 na www.alza.cz. Neocenitelný pomocník ve vaší kuchyni. Kuchyňské roboty Bosch jsou ideálním pomocníkem, ať už připravujete banket, nebo jen svačinku Ať už potřebujete pomoci se zpracováním menšího množství pokrmu, nebo extravysoký pro větší objemy jídla, kuchyňské roboty Bosch mají jedno společné – opírají se o více než 60leté zkušenosti. BOSCH - MUM59M55 - Kuchyňský robot Použití cookies Objemná mísa 3,9 kg. Kuchyňský robot v designovém provedení s širokou škálou příslušenství. 7 nastavitelných stupňů + funkce PULSE. Bosch MUM4 MUM4657 kuchyňský robot MUM4 - dokazuje klasiku mezi kuchyňskými roboty - vynikající kvalita Bosch a široký výběr příslušenství. Uložit ke srovnání Robot je odolný díky celokovové konstrukci a všestranný díky kvalitnímu příslušenství. Vhodné příslušenství. Bosch MUM9BX5S65 disponuje inteligentními automatickými programy pro ideální konzistenci těsta.

Vítěz testu Stifftung Warentest. Kuchyňský robot Bosch je spojením výkonného motoru s elegantním designem a širokým výběrem příslušenství, takže se nemusíte stresovat - usmívejte se a vychutnejte si výsledek!

Kuchyňský robot Bosch MUM58920 s příkonem 1000 W a 3 D planetárním mícháním. Kuchyňské roboty Bosch skladem Doprava do 24h i o víkendu Poradíme, jak vybrat Kuchyňský robot Bosch Tisíce uživatelských recenzí Kvalitní multifunkční kuchyňské roboty Bosch …